Lediga jobb

PÅ TFIP är vi alltid intresserade av fler kompetenta medarbetare som vill bli en del av team TFIP.

Vi söker dig som vill vara med och forma morgondagens infrastruktur, och vara en del i projekt som verkligen gör skillnad. Vi är ett relativt litet bolag, men korta beslutsvägar och närhet mellan discipliner och kontor, ändå jobbar vi med projekt i nivå med storbolagen.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Falun. I listan ser du vilka tjänster vi har behov av nu, passar inte någon av de rollerna din kompetens så är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Vanliga frågor om rektrytering

Hur förbereder jag mig inför en intervju?

Vi ser gärna att du förbereder dig inför en intervju hos oss. Fundera på varför du vill bli en del av TFIP och vad du tror att du kan bidra med. Läs på om våra affärsområden och discipliner. Viktigast av allt är att du läser på om bolaget och våra värderingar, och om du känner att det passar dig som person och vad du vill med ditt yrkesliv. Varje medarbetare är viktig för oss, och därför vill vi alltid att det ska vara en perfect match. Genom att du är förberedd och ställer frågor som är relevanta för dig att få svar underlättar du arbetet för både dig och oss.

Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?

När du skickat in din ansökan läser aktuell chef och HR-ansvarig din ansökan. Därefter tas beslut om vi ska kalla dig till intervju. Du får då ett samtal eller mejl från HR om du är aktuell för tjänsten.

Är du inte aktuell för den roll du sökt, kommer HR kontakta dig och delge vad som skett i rekryteringsprocessen.

Notera att i enbart tar emot ansökningar vi vår hemsida, vi undviker helst att på ansökningar via mejl.

Kan jag skicka in en spontanansökan?

Vi är alltid intresserade av att rekrytera personer med rätt kompetens, som stämmer överens med vår kravprofil och vill vara en del av team TFIP. Även om vi inte har en annons ute för en viss tjänst så kan det vara aktuellt att träffas för en intervju. vi uppmuntrar därför alltid dig som är intresserad att skicka in en spontanansökan.

Klicka på knappen skicka spontanansökan så hamnar du rätt.

Hur ansöker jag om en tjänst?

Alla våra lediga tjänster läggs ut här på webbplatsen. Klicka på respektive annons och sök tjänsten via de länkar som finns i annonsen. Skicka alltid in din annons via webbsidan.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig