Anna Ekström

Anna Ekström är receptionist på TFIP och du möter henne när du kommer till kontoret i Göteborg.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Eftersom jag är en del av verksamhetsstödet som servar alla kontor så blir jag någon typ av samordnare.  Jag får inblick i alla olika avdelningar och ser till så att allt flyter smidigt på kontoren, jag gillar att serva mina kollegor! Men det roligaste är att jag får komma med förslag och boka aktiviteter och teambuildingar.  Förra året var jag till exempel med i projektgruppen som anordnade vår kick off i London, det var en resa på fyra dagar för ca 40 kollegor. Det var sjukt kul att planera aktiviteter och fundera ut hur vi utifrån vår budget kunde maxa resan. Bland annat bokade vi en båttur på Themsen som blev så lyckad.

Berätta vad du gör i din roll?
Oj, vill du veta allt? Allt som ingår i administration och fakturahantering, så det är både högt och lågt.

Vad är det som du trivs på TFIP?
Jag påverkas mycket av stämning och här är det så härlig stämning! Och det är socialt även att vi sitter på ett kontor, vi har en del kunder som kommer på besök och dessutom kommer många av mina kollegor förbi receptionen i olika ärenden eller för att prata en stund.

Och om du skulle rekommendera TFIP till någon som söker nytt jobb,  vad skulle du säga då?
Jag skulle säga att det känns modernt och innovativt vilket är en klar fördel. Vi jobbar med så stora och spännande projekt som är välkända och påverkar samhället både idag och på lång sikt. Dessutom är  vi i en expansiv fas, det är alltid roligt när det växer och kommer nya kollegor. Och det sista jag skulle nämna är att vi är ett ungt bolag  vilket gör att det inte finns så mycket av ”det sitter i väggarna” och man inte är fast i gamla mönster. Vi formar vår arbetsmiljö själva, här och nu!

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig