Student

På TFIP är nyexade, studenter och juniora medarbetare högt värderade. Ert engagemang, er innovationslust och ifrågasättande av ”så har vi alltid gjort” inspirerar oss att alltid bli bättre och hjälper oss att vara den moderna arbetsgivare vi vill vara.

Som ung medarbetare på TFIP kommer vi ge dig förutsättningar att lära dig ditt yrke och bli en kompetent del av vårt team.

Karriär på TFIP

Vi har en tydlig karriärstege, med olika inriktningar beroende på vad du har för intresse och färdigheter. Hos oss finns det tydliga vägar att välja om du vill bli specialist, generalist eller tekniker.  Då vi arbetar med flera teknikdiscipliner, och samarbetar mellan disciplinerna gör det att du ges möjlighet att testa fler discipliner. Det uppskattas av våra  unga medarbetare, då det ger dig en möjlighet att dels öka din förståelse och kunskap, dels fins möjlighet att byta inriktning om du upptäcker att ett annat område lockar mer. Genom samarbete förstår du dessutom helheten bättre, och det hjälper dig att utvecklas i din roll.

Samarbeten med

Universitet och Yrkeshögskolor

Vi samarbetar med flera yrkeshögskolor och universitet, och tar in så många praktikanter och nyexade vi kan. Vi tar dock aldrig in fler än att vi har tid och möjlighet att handleda och ge allt det stöd som behövs för att lära och växa i den nya yrkesrollen.

Under lediga tjänster lägger vi ut de exjobb, praktikplatser och sommarjobb vi har tillgängliga. Du kan dessutom alltid skicka in en spontanansökan.

Arbetsmarknadsdagar:
Vi får många frågor från studenter gällande praktik, examensarbete och sommarjobb. Vi finns med på ett antal arbetsmarknadsdagar, där vi gärna svarar på era frågor.

Exjobb

På TFIP välkomnar vi exjobb, det är en god möjlighet för dig som student att fördjupa dig inom ett område och samtidigt lära känna oss på TFIP. Har du en tydlig idé om vad du vill göra och tror att TFIP är ett företag du vill samarbeta med, ser vi gärna att du skickar in ett spontan CV.

Under lediga jobb och kategorien exjobb ser du vilka exjobb vi har ute just nu.

Timanställning

Vi försöker ta in så många timanställda vi kan, det är en bra skola att bli en del av Team TFIP. Pluggar du till ingenjör och vill arbeta hos oss så får du gärna skicka in en ansökan. Då det är många som söker är det bra att du beskriver varför du vill jobba extra hos oss och vad med TFIP som du anser är intressant. Vi vill också veta vad du är intresserad av att jobba med under din timanställning. Glöm inte att uppge vilken stad du är intresserad av.

Välkommen med din ansökan!

Praktik & LIA: är du student och söker praktik?

Vi samarbetar med flera yrkeshögskolor och tar in studenter varje termin. I ditt personliga brev ser vi gärna att du skriver vad du vill ha ut av din praktik, vilket område du är intresserad av och varför du vill vara hos oss på TFIP. 

Sommarjobb

Vi har ett begränsat antal sommarjobb, och det är ofta när vi har ett specifikt internprojekt som vi söker sommarjobbare.

När vi söker sommarjobbare ligger de på vår sida med lediga jobb.

Du kan skicka en spontanansökan om sommarjobb, uppge då varför du vill vara på TFIP, vad du vill ha ut av ditt sommarjobb och vilken stad som är intressant.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig