Varför ska du välja TFIP?

TFIPs medarbetare är det mest värdefulla vi har.  Vi lever på den samlade kompetensen som medarbetare har, och gemensamt skapar vi framtidens infrastruktur genom smarta tekniska installationer.  Att ligga steget före och redan idag planera för morgondagens tekniska lösningar med fokus på säkerhet och hållbarhet är något vi brinner för.

Vi tror på våra medarbetare och vill at de ska utvecklas och växa i sin kompetens. Därför är våra värderingar tillit, flexibilitet, innovation och passion navet i vår verksamhet. Genom engagemang och tro på det vi skapar når vi framgång.

Vi är ett team, och gemensamt utvecklas vi genom kunskapsutbyte och engagemang.

Vi tror på våra medarbetare och vill att de ska utvecklas och växa i sin kompetens. Därför är våra värderingar tillit, flexibilitet, innovation och passion navet i vår verksamhet. Genom engagemang och tro på det vi skapar når vi framgång.

Varje individ är viktig och vi strävar efter att erbjuda de mest utvecklande arbetsmiljöer och karriärvägar för våra medarbetare. Genom samarbete och samverkan lär vi av varandra vilket skapar en stimulerande miljö. Vår passion syns i allt vi skapar, det gör oss  flexibla i våra lösningar, både internt och ut mot kund.

Genom att samarbeta mellan kontoren och teknikdiscipliner ökar vår samhörighet och vi stärker kulturen. Vi är ett team, och gemensamt utvecklas vi genom kunskapsutbyte och engagemang.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig