BIM-samordnare inom infrastruktur till Stockholm

Projekt och samordning
Stockholm
Ansök senast: 31 Augusti

VI SÖKER DIG

Som vill skapa smart teknik och bidra till innovativa lösningar i några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Vi tror att du är en driven person som brinner för digital utveckling av processer och modeller. Du är självständig och tar egna initiativ, med nyfikenhet och engagemang är du en del av teamet som leder TFIPs digitalisering.

Som BIM-samordnare arbetar du nära projektledarna och management-teamet. Du arbetar med informationsstrukturer och processer för att få ökad effektivitet av projektens hela livscykel. Eftersom vi levererar tekniska installationer som ett komplett paket säkerställer du samordningen av modeller och information internt mellan våra egna teknikdiscipliner. Du bidrar med ordning och riktlinjer i projektet så att projektörernas information hamnar på rätt plats, du stöttar dina kollegor och sprider kunskaper om BIM till övriga medarbetare.

Det ingår i din roll att säkerställa att vi levererar utifrån leveranskrav från kund och representerar. Vidare ansvarar du över kontrollplan, koordinering, paketering och leverans av modeller och ritningar. Eftersom Revit är vårt främsta verktyg är det självklart att du behärskar det. Andra program som vi också jobbar med är autocad, Navisworks, Solibri, Iris VR, Dynamo och Civil 3d.

För att vår organisation skall utvecklas ser vi gärna att du utvecklar våra stödsystem och manualer samt ser till att vi har samma arbetssätt. Du kommer med din kunskap inom modellering bidra till att modernisera branschen.

För att passa i rollen tror vi att du är bra på att överblicka projekt och du stirrar dig inte blind på detaljer. Du är en ansvarstagande person som gillar att samordna och affärsmässigt driva projekt framåt. Du är analytisk och arbetar strukturerat.

VAD VI ERBJUDER

En roll som BIM samordnare i en organisation med stark tillväxt där du får stor möjlighet att påverka och utveckla organisation. Tjänsten är en prov/tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Stockholm.

TFIP är en arbetsplats med ett positivt klimat där vi arbetar aktivt utifrån våra kärnvärden Tillit, Flexibilitet, Innovation och Passion. För oss är det självklart med flextid och generösa arbetsvillkor. Vi tror starkt på att arbetslivet går att kombinera med familj och en aktiv fritid. Vi erbjuder tjänstepension med personlig rådgivning, privat sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag på 4000 kr/år. Resor i tjänsten kan förekomma, främst till våra övriga kontor.

TECHNOLOGY FOR INFRASTRUCTURE PROJECTS (TFIP)

TFIP är ett snabbt växande företag. Då vi arbetar heltäckande effektiviserar vi arbetsprocessen; både genom samverkan mellan våra olika teknikdiscipliner och genom att vi arbetar med digitala verktyg som skapar kundvärde både ur ett ekonomiskt och cirkulärt perspektiv. Vi har som mål att vara en ledande aktör genom att tänka nytt och innovativt.

 TFIP har kontor i Göteborg, Stockholm och Falun.

OM REKRYTERINGEN

Vi arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald i företaget därför kommer rekryteringen utgå ifrån en bedömning av kompetens och personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten, tveka inte på att höra av dig.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig