Erfaren projektör inom El/Tele till Falun

Projekt och samordning
Falun
Ansök senast: 31 Augusti

VI SÖKER DIG

Som vill skapa smart teknik och bidra till innovativa lösningar i några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Du gillar utmaningar och att gemensamt med teamet lösa komplexa problem. Ditt förhållningssätt är flexibelt då du stimuleras av deadlines och förändringar. Du har lätt för att arbeta fokuserat mot målet. Du tycker om att arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta på distans med andra inom ditt team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är projektering av tekniska installationssystem. Varje projekt utgår ifrån specifika riktlinjer och har unika kundbehov, vilket gör dina arbetsuppgifter varierande. I samband med upphandling av olika entreprenader, kommer du vara med att utforma tekniska handlingar, såsom systemhandlingar, förfrågningsunderlag och bygghandlingar.

Du har bred erfarenhet av flera former av elsystem , gärna från konstruktion/projektering av anläggningar inom infrastruktur eller industri . Vi ser gärna att du har examen som högskoleingenjör, civilingenjör eller annan teknisk utbildning med inriktning mot elektroteknik. 

VI ERBJUDER

En arbetsplats med ett positivt klimat där vi arbetar aktivt utifrån våra kärnvärden Tillit, Flexibilitet, Innovation och Passion. För oss är det självklart med flextid och generösa arbetsvillkor. Vi tror starkt på att arbetslivet går att kombinera med familj och en aktiv fritid. Vi erbjuder tjänstepension med personlig rådgivning, privat sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag på 4000/år. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Falun. Resor i tjänsten kan förekomma, främst till våra övriga kontor i Stockholm och Göteborg.

TEKNIKDISCIPLINEN EL/TELE 

På TFIP har vi stor kompetens inom el- och telesystem, där vi erbjuder system som med säkerhet levererar den önskade kraften och kommunikationskapaciteten. Utvecklingen inom el/tele går fort framåt, och vi modellerar, dimensionerar och beräknar fram våra beställda system för att klara av morgondagens teknik och infrastruktur 

TECHNOLOGY FOR INFRASTRUCTURE PROJECTS (TFIP)

TFIP är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé går ut på att vi erbjuder ett koncept för installationssystem inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Då vi arbetar heltäckande effektiviserar vi arbetsprocessen; dels genom samverkan mellan de olika teknikdisciplinerna och dels genom att vi arbetar med digitala verktyg som skapar kundvärde både ur ett ekonomiskt och cirkulärt perspektiv. Vi har som mål att vara en ledande aktör genom att tänka nytt och innovativt. Vi projekterar i 3D och använder moderna program som Revit, Navisworks och IRIS  VR. TFIP har kontor i Göteborg, Stockholm och Falun.

OM REKRYTERINGEN

Kontoret i Falun har ett internationellt fokus och vi ser gärna sökanden med internationell bakgrund eller erfarenhet. Vi arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald i företaget.

Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten, tveka inte på att höra av dig.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig