Erfaren Projektör VA

Falun
Ansök senast: 26 Maj

PÅ TFIPs kontor i Falun jobbar kunniga och dedikerade personer som brinner för att skapa smarta tekniska lösningar i de projekt som vi arbetar med.  Vi arbetar med några av Sveriges största infrastrukturprojekt och söker dig som vill vara med och skapa framtidens smarta städer.

Kontoret i Falun har funnits i 1,5 år, med en stark organisation i ryggen har vi vuxit kraftigt. Nu ska vi växla upp ytterligare där målet är en utökad uppdragsbas och en stärkt marknadsställning. Det innebär att du får chansen att arbeta i en organisation där du kan bli en viktig del i att bygga upp kontoret och skapa den kultur och värdegrund som är kärnan på TFIP. Vi värnar om jämställdhet och mångfald och det genomsyrar hela organisationen. Våra värdeord Tillit, Flexibilitet, Innovation och Passion leder oss i allt vi gör.

DIN ROLL

Nu söker vi dig med djup erfarenhet och som kan och vill ta en specialist/expert-roll inom VA/VS som kan arbeta självständigt och vill hjälpa till att bygga upp en kompetent och självgående VA-avdelning, aktivt medverka i ackvisition, samt leda och medverka i tekniskt arbete inom VA/VS i projekt. Vi tror att du har erfarenhet av VS/VA projektering inom infrastruktur eller fastighet. I rollen ska du koordinera design och projekteringsarbete inom VA/VS, arbeta självständigt inom framtagande av VA/VS system samt leda konstruktörer i projekteringsarbetet.

Det är viktigt att du är en lagspelare och vill vara en del av team TFIP. Du är kompetent och värdesätter kunskap och kunskapsdelning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

Beräkningsprogram för VA, förståelse för CAD-program Civil 3D/Revit är meriterande.

Du behöver kunna svenska flytande i både tal och skrift, engelska på en mycket god nivå, övriga språkkunskaper är meriterande men inte ett krav. Har du internationell erfarenhet är det ett plus.

UTBILDNING 

MSc/BSc inom VA/Byggteknik/Energiteknik

VI ERBJUDER 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Falun. Vi tror starkt på att arbetslivet går att kombinera med familj och en aktiv fritid. Vi erbjuder tjänstepension med personlig rådgivning, privat sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag på 4000/år. Resor i tjänsten kan förekomma, främst till våra övriga kontor.

TECHNOLOGY FOR INFRASTRUCTURE PROJECTS (TFIP)

TFIP är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé går ut på att vi erbjuder ett koncept för installationssystem inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Då vi arbetar heltäckande effektiviserar vi arbetsprocessen; både genom samverkan mellan våra olika teknikdiscipliner och genom att vi arbetar med digitala verktyg. Vi har som mål att vara en ledande aktör genom att tänka nytt och innovativt.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig