LIA/Praktik

Ansök senast: 26 Maj

PÅ TFIPs kontor jobbar kunniga, passionerade tekniknördar som brinner för att skapa smarta tekniska lösningar. Vi arbetar med några av Sveriges största infrastrukturprojekt och tar emot studenter som vill vara med och skapa framtidens smarta städer.

Vi tar in LIA/praktikanter på alla våra kontor, i mån av tid och att din LIA/praktik passar i våra projekt. Vi ser gärna att du läser en utbildning inom BIM/installation/samhällsbyggnad.

Många av studenterna har sedan fått jobb på TFIP.

Du behöver kunna svenska flytande i både tal och skrift samt förstå engelska då de alla handlingar och din handledning kommer ske på svenska.

I din ansökan vill vi att du skriver vilken ort du är intresserad av och vilken period du ska ha din praktik. Vi vill också att du skriver varför du vill ha praktik på TFIP, vad som intresserar dig med företaget och vad du vill åstadkomma under din praktikperiod.

TFIP är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé går ut på att vi erbjuder ett koncept för installationssystem inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Då vi arbetar heltäckande effektiviserar vi arbetsprocessen; både genom samverkan mellan våra olika teknikdiscipliner och genom att vi arbetar med digitala verktyg. Vi har som mål att vara en ledande aktör genom att tänka nytt och innovativt.

Välkommen med din ansökan!

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig