Projektingenjör inom infrastruktur till Falun

Projekt och samordning
Falun
Ansök senast: 31 Augusti

VI SÖKER DIG

Som vill vara delaktig och arbeta med några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Du gillar utmaningar och att gemensamt med teamet lösa komplexa problem. Ditt förhållningssätt är flexibelt då du stimuleras av deadlines och förändringar. Du har lätt för att arbeta fokuserat mot uppsatta mål. Du tycker om att arbeta självständigt och trivs med att samarbeta på distans med andra inom ditt projektteam. I vissa perioder är det högt tempo i projekten, då är samarbetet mellan kollegor extra viktigt.

Varje projekt utgår ifrån specifika riktlinjer och har unika kundbehov, därför kommer du även få assistera projektledaren med att säkerställ att vi uppfyller alla projektspecifika krav och villkor. I samband med tillägg i projekten kommer du även att utforma svar på tilläggsbeställningar samt övriga tekniska handlingar.

Vi tror att du en person som uppskattar ordning och reda, har ett skarpt sinne och vill inleda din karriär i en samordnande roll men har siktet inställt på att bli expert inom en teknikdisciplin eller projektledare. Då du fungerar som en länk mellan projektledaren och de olika teknikdisciplinerna, blir du lite spindeln i nätet med stort utrymme för att ta egna initiativ och utvecklas. Det är en stor variation på arbetsuppgifter, och du får en inblick i hur det är att driva stora projekt.

VI ERBJUDER

En roll med stort fokus på din utveckling där ansvar och uppgifter i projektet utökas i samma takt som du växer. En mycket bra möjlighet för dig som vill utvecklas inom projektledning och är nyexaminerad eller har några års erfarenhet helt enkelt! Tjänsten är en prov/tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Falun.

En arbetsplats med ett positivt klimat där vi arbetar aktivt utifrån våra kärnvärden Tillit, Flexibilitet, Innovation och Passion. För oss är det självklart med flextid och generösa arbetsvillkor. Vi tror starkt på att arbetslivet går att kombinera med familj och en aktiv fritid. Vi erbjuder tjänstepension med personlig rådgivning, privat sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag på 4000/år. Resor i tjänsten kan förekomma, främst till våra övriga kontor.

TECHNOLOGY FOR INFRASTRUCTURE PROJECTS (TFIP)

TFIP är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé går ut på att vi erbjuder ett koncept för installationssystem inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Då vi arbetar heltäckande effektiviserar vi arbetsprocessen; både genom samverkan mellan våra olika teknikdiscipliner och genom att vi arbetar med digitala verktyg som skapar kundvärde både ur ett ekonomiskt och cirkulärt perspektiv. Vi har som mål att vara en ledande aktör genom att tänka nytt och innovativt. Vi arbetar i 3D och använder moderna program som Revit, Navisworks och IRIS VR. TFIP har kontor i Göteborg, Stockholm och Falun.

OM REKRYTERINGEN

Vi arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald i företaget därför kommer rekryteringen utgå ifrån en bedömning av kompetens och personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten, tveka inte på att höra av dig.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig