Projektör inom El/Tele till Göteborg

El/Tele
Göteborg
Ansök senast: 27 Maj

VI SÖKER DIG
Som vill skapa smart teknik och bidra till innovativa lösningar i några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Vi söker dig som brinner för tekniken och tycker om att ha den lite nördiga rollen i teamet. Du gillar utmaningar och att gemensamt med teamet lösa komplexa problem. Vi tror att du är en noggrann problemlösare som är självgående och tycker om att ta saker i hamn och levererar i tid. Förändringar i uppdrag stressar dig inte, du arbetar fokuserat mot målet oavsett omständigheter.

Du har erfarenhet av beräkning av lågspänningssystem gärna från byggnation av anläggningar alternativt från industrin. Har du dessutom kunskap inom Revit och autocad är det meriterande.

Vi söker dig som läst till högskoleingenjör, civilingenjör eller har annan teknisk utbildning med inriktning mot elektroteknik. Som projektör på TFIP erbjuds du stora möjligheter att påverka din roll, och i takt med att du utvecklas ökar även dina ansvarsområden.

TEKNIKDISCIPLINEN EL/TELE
På TFIP arbetar vi med stora infrastrukturprojekt där el är en viktig kugge. Vi beräknar elsystem, projekterar i 3D-miljö, producerar ritningsunderlag, skriver tekniska beskrivningar för kompletta bygghandlingar och framförallt driver samordning. El/tele är en stor teknikdisciplin inom installation där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Vi använder moderna program som Revit, Navisworks, IRIS VR och Febdok.

JOBBA PÅ TFIP 
På TFIP är det viktigt med ett positivt klimat och vi arbetar aktivt utifrån våra kärnvärden Tillit, Flexibilitet, Innovation och Passion. Vi arbetar aktiv med jämställdhet och mångfald i företaget.För oss är det självklart med flextid och generösa arbetsvillkor. Vi tror starkt på att arbetslivet går att kombinera med familj och en aktiv fritid. Vi erbjuder tjänstepension med personlig rådgivning, privat sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag på 4000/år.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Göteborg.

OM REKRYTERINGEN

Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten, tveka inte på att höra av dig.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig