Projektör inom Styr-och Reglerteknik

Göteborg
Ansök senast: 26 Maj

VI SÖKER DIG

Som vill jobba med några av Sveriges största infrastrukturprojekt, där vi med smart teknik tar fram innovativa lösningar för morgondagens infrastruktur. Du tar gärna initiativ och driver arbetet framåt. Du gillar utmaningar och att gemensamt med teamet lösa komplexa problem. Du är lyhörd och uppskattar samarbete med både med kollegor och externa partners. Vi tror att du är noggrann och självgående, tycker om att ta saker i hamn och levererar i tid. Förändringar i uppdrag stressar dig inte, du arbetar fokuserat mot målet oavsett omständigheter.

DIN ROLL

Du kommer arbeta med planering för drift och underhåll, upprätta systemhandlingar, tekniska beskrivningar och bygghandlingar, projektera och utreda funktioner för tekniska system inom bl.a. VVS. Du producerar efterfrågade leverabler i samverkan med övriga teknikdiscipliner inom utsatt tid och du arbetar mot ett brett spektrum av uppdragsgivare med olika nivå avseende struktur gällande förutsättningar. Du bör ha en god förmåga att kunna skapa struktur vid behov. I rollen ingår utarbetande av teknisk dokumentation, vi ser därför att du är en fena på svenska i både tal och skrift samt kan uttrycka dig väl på engelska. Som projektör på TFIP erbjuds du stora möjligheter att påverka din roll, och i takt med att du utvecklas ökar även dina ansvarsområden.

FÖR ATT TRIVAS PÅ TFIP

  • Söker vi dig som läst till högskoleingenjör, civilingenjör eller har annan teknisk utbildning som passar för rollen.
  • Du har av erfarenhet av projektering inom styr och övervakningssystem.

TEKNIKDISCIPLINEN Styr & Övervakning

På TFIP har vi mycket god kompetens inom styr och övervakning. I denna teknikdisciplin bistår vi med systemering och projektering av funktion för samtliga system, i de komplexa anläggningar som våra uppdrag innefattar. Vi har kompetens att vara med genom hela projektförlopp, där vi tar fram flödesbeskrivningar, funktionsbeskrivningar, programmeringsunderlag, drift och underhållsdokumentation samt FAT- och SAT-underlag för provning av tekniska system och HMI. Vi tillhandahåller även tjänster som analys, beställarsupport och teknisk byggledning för att skapa ett förtroende gentemot våra kunder.

TECHNOLOGY FOR INFRASTRUCTURE PROJECTS (TFIP)

TFIP är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé går ut på att vi erbjuder ett komplett koncept för installationssystem inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Då vi arbetar heltäckande samordnar vi arbetsprocessen inom installation genom att vi arbetar med digitala verktyg som skapar kundvärde både ur ett ekonomiskt och cirkulärt perspektiv.

TFIP har kontor i Göteborg, Stockholm och Falun.

JOBBA PÅ TFIP

På TFIP är det viktigt med ett positivt klimat och vi arbetar aktivt utifrån våra kärnvärden Tillit, Flexibilitet, Innovation och Passion. Vi arbetar aktiv med jämställdhet och mångfald i företaget. För oss är det självklart med flextid och generösa arbetsvillkor. Vi tror starkt på att arbetslivet går att kombinera med familj och en aktiv fritid. Vi erbjuder tjänstepension med personlig rådgivning, privat sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag på 4000/år.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Göteborg.

OM REKRYTERINGEN

Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten, tveka inte på att höra av dig.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig