Projektör VA

Falun
Ansök senast: 26 Maj

PÅ TFIPs kontor i Falun jobbar kunniga, passionerade tekniknördar som brinner för att skapa smarta tekniska lösningar. Vi arbetar med några av Sveriges största infrastrukturprojekt och söker dig som vill vara med och skapa framtidens smarta städer. 

Kontoret i Falun har funnits i 1,5 år,  och med en stark organisation i ryggen har vi vuxit kraftigt. Nu ska vi växla upp ytterligare med en utökning av en VA-avdelning, där målet är en utökad uppdragsbas och en stärkt marknadsställning. Det innebär att du får chansen att arbeta i en ung organisation där du är en viktig del i att bygga upp kontoret och skapa den kultur och värdegrund som är kärnan på TFIP. Vi värnar om jämställdhet och mångfald och det genomsyrar hela organisationen. Våra värdeord Tillit, Flexibilitet, Innovation och Passion leder oss i allt vi gör.

Nu söker vi dig som är redo att utvecklas ytterligare i din karriär. Du kommer samarbeta med seniora projektörer och disciplinledare samt specialiserad BIM-konstruktör för projektering av system. Det finns goda förutsättningar för utveckling och utbildning inom bolaget.

DIN ROLL
Vi tror att du har några års erfarenhet av VS/VA projektering inom infrastruktur eller fastighet. Det är en fördel om du har erfarenhet av 3D/2D – modellering, erfarenhet av design och projektering inom VA/VS, dimensionering och beräkning av dessa system samt tolkning och framtagande av tekniska beskrivningar. I rollen ska du koordinera design och modelleringsprocess inom VA/VS, arbeta självständigt inom framtagande av VA/VS system samt leda konstruktörer i projekteringsarbetet. I arbetsuppgifterna ingår projektering och design av samtliga system inom VA/VS i stora och små projekt, framtagande och granskning av dokumentation och modeller för exempelvis systemhandling, bygghandling etc.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av: 
Revit, AutoCAD, Civil 3D, Navis, O365

Du behöver kunna svenska flytande i både tal och skrift och engelska på en mycket god nivå,  Vi tror att du är självgående och tycker om att arbeta självständigt. Det är viktigt att du är samarbetsvillig och vill bygga team TFIP. Du är kompetent och värdesätter kunskap och kunskapsdelning.

UTBILDNING
Högskoleingenjör/Civilingenjör mot VA/VS eller likvärdig yrkesteknisk utbildning Energiteknik, VA Ingenjör, VVS Ingenjör, Mark & Anläggning

VI ERBJUDER 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Falun.  Vi erbjuder tjänstepension  med personlig rådgivning, privat sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag  på 4000/år. Resor i tjänsten kan förekomma, främst till våra övriga kontor.

TFIP
TFIP är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé går ut på att vi erbjuder ett koncept för installationssystem inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Då vi arbetar heltäckande effektiviserar vi arbetsprocessen; både genom samverkan mellan våra olika teknikdiscipliner och genom att vi arbetar med digitala verktyg. Vi har som mål att vara en ledande aktör genom att tänka nytt och innovativt.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig