Benjamin Messinger leder TFIPs satsning på fastighetsbranschen

Möt Benjamin Messinger, senior projektör på TFIP som leder vår satsning på fastighetsbranschen.

Med sin gedigna erfarenhet och djupa kunskap är han ett tillskott på TFIP.  Med den tekniska kompetensen inom installationer som TFIP besitter var steget inte långt in till fastighetssidan. Benjamin säger så här om satsningen:

Vi utvecklar affärsområdet fastighet. Vi är flera i företaget som har lång erfarenhet av att jobba mot fastighetsbranschen, och med TFIPs stora erfarenhet av tekniska installationer och moderna arbetsmetoder så ville vi slå samman våra kompetenser och ta oss in på fastighetssidan. Fastigheter är otroligt spännande, det finns så många tekniska lösningar som inte nyttjas till fullo idag, på TFIP besitter vi den kunskapen och vi kan applicera den på projekt inom fastighet.  Vi arbetar aldrig med standardlösningar och vi är i framkant rent tekniskt. Drömbilden är att vi är med i tidiga skeden som sakkunniga i detaljplanen, och sedan vara med och ta fram underlag för en hel stadsdel och detaljprojektera den. Vara med från början till slut helt enkelt och vara delaktiga i hela kedjan från de första idéerna till uppföljning av genomförda projekt.

Vill du läsa mer om Benjamin, hans bakgrund och vision för framtidens tekniska lösningar inom fastighet så finns hela artikeln här

Du kan läsa mer om vårt projekt i Stenungsund här

Fler nyheter

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig