TFIPs koncernchef om satsningen i Norge

 

TFIPs första projekt i Norge är en vägtunnel, och vi har fler projekt som vi vill vara delaktiga i. Vi fortsätter att bearbeta den norska marknaden. På sikt hoppas vi vara delaktiga i projekt som Metron i Oslo och kommande järnvägsprojekt och underjordiska stationer.

Sverige har ett av världens bästa säkerhetssystem, och den kunskapen tar vi med oss till projekten i Norge, säger van Zalingen och fortsätter, På TFIP arbetar vi med några av Sveriges största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Vi är vana vid utmaningar och de svårigheter man möter i den här typen av projekt. Det är begränsad volym i den här typen av tunnlar som vi inte kan påverka, det är den stora utmaningen. Men vi vet vilka system som behöver uppdateras, och vi kan anpassa dem. Genom att vi arbetar med installation som helhet samverkar vi mellan discipliner och kan skapa lösningar anpassade för trånga utrymmen.

Fler nyheter

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig