Våra tjänster

Inom alla våra affärsområden och teknikdiscipliner arbetar vi utifrån samma principer och erbjuder samma typer av tjänster. Det är vårt framgångskoncept. Genom att arbeta med en helhetssyn mellan teknikdiscipliner gynnas kunden, det gör att vi kan anpassa oss efter kundens behov, vara lyhörda och ge vägledning för att komma fram till de mest hållbara lösningarna.

Uppdragsgivare och samarbetspartners

Oavsett om det är mot samarbetspartners eller uppdragsgivare så är vi transparenta, etiska och professionella. Vi vill att våra uppdragsgivare ska tycka att det är inspirerande att jobba med oss. Vi har flera partners som vi har arbetat med länge, vilket bygger förtroende och effektivitet.

Privata anläggnings- och installationsentreprenörer
Vi samarbetar ofta med anläggnings- och installationsentreprenörer, där vi gemensamt levererar lösningar till kunden. Efter som de generellt är inriktade på  praktiska arbete, stödjer vi dem genom att tillföra ett helhetsperspektiv och moderna tekniska lösningar i egenskap av dynamiska specialister.

Offentlig Verksamhet
Vi arbetar nära offentlig sektor, både direkt och indirekt. De flesta av våra projekt har en myndighet eller kommun som slutkund. I samarbetet med offentlig verksamhet arbetar vi också aktivt med kunskapsspridning för att projekten ska bli så bra som möjligt.

Konsultföretag inom samhällsbyggnad
Genom samarbete till för vi specialkunskaper som de saknar. Vårt stora nätverk och samarbete med andra aktörer är en framgångsfaktor för oss.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig