El & Tele

På TFIP erbjuder vi en djup kompetens inom el- och telesystem, det är en teknikdisciplin som är inblandad i majoriteten av dagens infrastruktur.  Vi erbjuder system som med säkerhet levererar den önskade kraften och kommunikationskapaciteten. Utvecklingen inom digitaliseringen ställer stora krav på framtidens infrastruktur. Utvecklingen har bidragit till konceptet kring Internet of Things, denna utveckling i kombination med elektrifieringen av fordon och transporter kräver både kraftmatning och goda kommunikationsmöjligheter. Vi på TFIP  modellerar, dimensionerar och beräknar fram våra beställda system för att klara av morgondagens teknik och infrastruktur.

Erika Lindgren

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig