VA

Komplexa infrastrukturlösningar kräver ofta specialutformade VA-lösningar, På TFIP har vi specialistkunskapen som gör att vi ser både möjligheter och utmaningar det medför. Majoriteten av våra projekt utförs under jord och därför är just avvattning av tunnlar och stationer centrala områden för oss. Våra VA-lösningar dimensioneras inte bara för dag- och spillvattenhantering, utan även för att klara av avvattning av utrymmen vid brandsläckningsingrepp. Avvattning under jord kräver ofta vertikal förflyttning av vattenvolymer. Vi innehar kompetens för dimensionering och utformning av stora och omfattande pumpsystem, på så sätt skapas vår möjlighet att erbjuda en komplett helhetslösning för avvattning till våra kunder.

Niclas Ekelund

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig