Ledningen på TFIP

Då TFIP är i en expansiv fas och drivs av att vara innovativa och i framkant inom tekniken  är det viktigt med en ledning som har örat mot marken, är lyhörda och villiga att testa nytt. Ledningen arbetar nära organisationen och vi har korta beslutsvägar.

TFIP expanderar kraftigt när det gäller antalet projekt, kontor och medarbetare. Vi har tydliga visioner och arbetar hårt för att nå våra mål.

Vi värdesätter korta beslutsvägar och en platt organisation

TFIP finns representerat i Göteborg, Stockholm och Falun. Vi har huvudkontoret i Göteborg och där finns verksamhetsstödet som hjälper organisationen att växa.

Verksamheten leds genom våra regioner och avdelningar, där kompetenta ledare driver arbetet framåt.

Koncernledningen

TFIPs koncernledning representerar alla våra kontor och arbetar med visionen för organisationen som ledstjärna. Alla på ledande positioner arbetar med projekten och tekniken vilket gör att vi är nära organisationen och det förenklar arbetet att leda organisationen.

Tomas van Zalingen
Koncernchef
Johan Larsson
VD & Regionchef för TFIP Göteborg
Julia Strandberg
Marknads- och kommunikatonschef
Emil Engman
VD Falun

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig