Om oss

TFIP har idag djupa rötter och en stark tillväxt. Mycket av det beror på vår gedigna och långa erfarenhet och vårt mod att testa nya vägar. Vi är en innovativ och pålitlig specialist och vi vill att våra uppdragsgivare ska tycka det är inspirerande att jobba med just oss.

Vår affärsidé

TFIP är en teknisk installationskonsult som erbjuder helhetslösningar inom infrastruktur och samhällsbyggnad.  Genom vår kompetens inom de teknikdiscipliner som krävs i stora infrastrukturprojekt ska vi effektivisera processen. Det gör vi genom samverkan mellan de olika teknikdisciplinerna och genom nytänkande i våra arbetsmetoder där vi arbetar med digitala verktyg som skapar kundvärde både ur ett ekonomiskt och cirkulärt perspektiv.

Med moderna arbetsmetoder och den senaste teknologin skapar hållbar infrastruktur för kommande generationer

TFIPs story

TFIP startades 2012 av Tomas van Zalingen. Redan då hade han en tydlig vision. Medan andra företag separerar de olika teknikdisciplinerna, insåg Tomas att all teknisk installation bör ses om ett koncept, och genom ett samarbete mellan teknikdisciplinerna ges ett mervärde. Samverkan gör projekten ekonomiskt och ekologiskt hållbara och gör processen kostnadseffektiv för beställaren. Dessutom gör det att våra medarbetare ser helheten när de projekterar, och genom att samarbeta över gränserna skapar vi unika lösningar.

2016 klev ett antal minoritetsägare in i bolaget, och gemensamt togs beslutet att utöka verksamheten. Viljan och passionen fanns där, och med ett starkt ledarskap och fler kunniga medarbetare expanderade TFIP kraftigt. Vi vann flera stora projekt i västsverige, och när vi  fick ett stort uppdrag i Stockholm vald vi att vi öppna ett kontor i Stockholm. Men vi var inte nöjda där. Sommaren 2018 valde vi att öppna ett kontor i Falun med fokus på den internationella marknaden. Under 2019 klev Emil Engman och Erika Lindgren in som delägare. Och vi fortsätter att växa.

Sedan 2020 ägs TFIP av Sitowise concernen i Finland. Idag är TFIP ett framgångsrikt Gasellföretag. Vi har som mål och vision att växa ytterligare och arbeta med fler unika, stora infrastrukturprojekt där vi får göra det vi är bäst på.

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig