Vill du leda vår expansion i Stockholm?

Vill du bli en nyckelperson i att forma TFIP Stockholms verksamhet? Har du tidigare arbetat som tekniker/konsult och haft någon form av ledarroll med budgetansvar samt att du tycker det är lockande att arbeta fram affärsstrategier? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Dina arbetsuppgifter

TFIP är ett ungt bolag med stark tillväxt som behöver dig som vill ha en kompetent organisation i ryggen, men ta plats att bygga upp din egen organisation, hitta nya affärer och göra ett avtryck i Stockholms infrastruktur. Du kommer vara nyckelperson i att forma TFIP Stockholms verksamhet utifrån affärsplanen och TFIPs kärnvärden.

TFIP har sitt huvudkontor i Göteborg, det är också i Göteborgsregionen som TFIP har sina flesta projekt. Nu är det fokus på Stockholmsregionen där det satsas helhjärtat på samma utveckling som i Göteborg. Det innebär fler stora projekt, fler medarbetare och fler teknikdiscipliner representerade. För att nå dit är det bra med ett personligt nätverk inom infrastrukturbranschen.

På kontoret i Stockholm sitter idag 12 medarbetare, de flesta arbetar med styr och övervakning samt VVS. I organisationen finns två nytillträdda avdelningschefer, som kommer hjälpa dig i att driva organisationen framåt. Koncernens VD kommer vara din närmsta chef, han är en fena på nätverkande och kommer stötta dig i att bygga verksamheten. Huvudkontoret i Göteborg bistår dig med Marknad, IT, HR och ekonomi, vilket gör att du kan fokusera på dina huvudsakliga uppgifter.

Du kommer du vara en del av koncernledningen, och du kommer därmed vara en viktig del i att sätta upp strategier, visioner och mål för koncernens tillväxt.

Din profil

För att lyckas i denna roll tror vi att du har haft någon form av ledarroll tidigare, att du har haft budgetansvar och att du tycker det är lockande att arbeta fram affärsstrategier. Det är viktigt att du är prestigelös då rollen innefattar att bygga upp verksamheten. Du har med fördel ett personligt nätverk inom infrastrukturbranschen.

Vi tror att du har en teknisk bakgrund och har arbetat som tekniker/konsult tidigare.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Onepartnergroup

Du kan söka rollen och läsa mer om rollen här!

Fler nyheter

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig