Nytt kontor i Falun

TFIP flyttar in i nya lokaler i Falun

TFIP öppnade ett nytt kontor i Falun sommaren 2018 med fokus på den internationella marknaden. Sedan starten 2018 har verksamheten blomstrat och i dagarna flyttade man in i nya lokaler på Holmgatan 17 i centrala Falun.

Louise Engman, regionchef för kontoret i Falun berättar:
Våra nya lokaler möter våra behov mycket bättre. Här har vi potential att växa. De nya lokalerna är nyrenoverade och skapar en bra och trivsam arbetsmiljö som gör att vi kan fokusera på projekten och tekniken som vi brinner för.

Att satsa på ett kontor i Falun var strategiskt beslut från ledningens sida. Flera av våra kollegor och konkurrenter har verksamhet i Dalarna, samtidigt harTrafikverket sitt huvudkontor i Borlänge.  Det gör att Dalarna är ett nav inom infrastruktur och samhällsbyggnad. Det ser vi som positivt – det ökar konkurrensen och gör att det finns många kunniga och kompetenta eventuella medarbetare i området.

Kontoret i Falun expanderar och söker fler medarbetare, är du intresserad av att bli en del av team TFIP i Falun är du välkommen in med en ansökan.

Fler nyheter

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig