TFIPs Almedalsvecka

Vi ser fram emot en givande vecka i Visby och Almedalsveckan med intressanta mingel och samtal med fokus på samhällsbyggnad och infrastruktur.

TFIP har i år valt att synas på flera programpunkter med fokus på de ämnen som vi brinner för och ser som särkilt viktiga. har du frågor om våra programpunkter eller är intresserad av att delta i våra seminarium? Meja Julia Strandberg på julia.strandberg@tfip.se för en fortsatt diskussion.

Tisdag 2 juli kl 14.15, på Veckans Affärers Scen:

SÅ KROSSAR VI DET DOLDA GLASTAKET STÄRKER ARBETSGLÄDJEN
OCH SVENSK INDUSTRI.

Adress. Wisby Strand, Strandvägen 4:3, Visby

På Veckans Affärers scen är TFIP en av avsändarna bakom ett upprop och en utbildningsinsats inom teknikbranschen för att förändra strukturer som gör att kvinnor missgynnas medan män gynnas av att bli föräldrar. Då det är stor brist på ingenjörer ser vi ett stort behov av att göra yrket mer tilltalande för kvinnor och att bli mer jämställda i branschen.

Vi står som avsändare tillsammans med Female Engineering Network och Solita i samarbete med Veckans Affärer
Länk till programwebben

Torsdag 4 juli kl. 14.15, Västsvenska arenans scen:

HUR SÄKER ÄR SVERIGES INFRASTRUKTUR?

Adress: Strandvägen, H551

Är Sveriges infrastruktur uppdaterad för att klara av framtidens utmaningar?
Infrastruktur och dess anläggningar måste klara höga krav på ökad kapacitet och säkerhet. Är samhället villigt att lägga de ekonomiska resurser som krävs för att tekniska installationer ska klara de risker vi står inför i dagens samhälle?

Vi samarbetar med Briab
Länk till programwebben

Rundabordsamtal, Västsvenska arenans regi

HUR SÄKER ÄR SVERIGES INFRASTRUKTUR – nästa steg inom digitalisering och ökad säkerhet:

Runda bordsamtal med inbjudna gäster där vi diskuterar hur vi kan ta nästa steg inom digitalisering och smart teknik och se ökade samarbetet mellan alla intressenter som är inblandade av uppbyggnaden av morgondagens infrastruktur.

Utöver dessa seminarium och möten kommer vi besöka andra seminarium och vissa kvällsmingel, bland annat Västsvenska Handelskammarens mingel på måndagkvällen och Veckans affärers mingel på tisdagkvällen.

Hoppas vi ses i Visby!

 

 

Fler nyheter

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig