TFIPs policy kring Corona

TFIP följer uppdateringar och utvecklingen av Corona/covid-19 och följer de åtgärder som myndighet och regering vidtar. Vi arbetar målmedvetet med att minska spridningen i samhället och gör allt vi kan för att minska oro och skapa en trygg och säker arbetsmiljö för alla våra medarbetare, samarbetspartners och kunder.

Vår ambition och förhoppning är att bedriva vår verksamhet och våra projekt med så få störningar som möjligt. Vi håller uppe takten i våra projekt och för dialog med samarbetspartners och kunder och anpassar oss efter de situationer som uppstår. Vi hittar lösningar allteftersom, och följer samhällsutvecklingen noga.

Vi förbereder oss för möjliga scenarier som kan uppstå i spåren av pandemin och baserar våra åtgärder på Folkhälsomyndigheten och regeringens rekommendationer. Vi uppdaterar vår information till våra medarbetare dagligen utifrån myndigheternas riktlinjer. Vidare uppmanar vi medarbetare att vara noga med hygien och stanna hemma vid symtom.

Fler nyheter

Vi är bättre med dig!

Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare – vill du bli en av våra specialister inom installation? Vi brinner för att skapa morgondagens samhälle genom smart infrastruktur.

Läs om hur det är att jobba på TFIP

Bli vår kund eller samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Vi guidar gärna våra samarbetspartners inom vårt specialistområde. Med vår kompetens tar vi fram de bästa och mest långsiktiga lösningarna.

Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig